23 квітня 2024 12:37

Джерело: "Чорноморець" намагається продати лідера у "Динамо". Відомо за скільки

Як кажуть джерела, наближені до ситуації, йде активне намагання одеського «Чорноморця» продати молодого центрального захисника Володимира Салюка в київське «Динамо».


Якщо ще недавно ціна на гравця стартувала від 1 мільйона доларів, то зараз апетит одеситів зменшився, і вони готові продати гравця із серйозною знижкою понад 50%. Це повʼязано як і з невпевненою грою Володимира протягом останніх місяців, так і з великим опором цієї ідеї всередині київського клуба.


Адже, як стверджують, серед спортивного департаменту клубу не є великого захвату щодо ідеї купівлі захисника, який навряд чи вирішить проблему чи взагалі посилить цю ланку.


Особливо на фоні прогресу молодого Михавка. І шанс на купівлю залишається лише у випадку якоїсь зовсім «розпродажної» ціни, можливо 70-80% від початкового бажання. Разом з тим одесити справді націлені на продаж, адже теж розуміють реалії і з такою динамікою ціна на гравця буде невисокою, тому потрібно витискати максимум із моменту. На разі угода далека від фіналізації, але можливий подальший розвиток ситуації.


Фото: ФК "Чорноморець"