21 квітня 2024 08:31

У "Баварії" пояснили, чи зможе Тухель залишитися на посаді тренера

Спортивний директор «Баварії» Макс Еберль відповів, чи може клуб зберегти на чолі команди нинішнього головного тренера Томаса Тухеля наступного сезону у разі перемоги у Лізі Чемпіонів – 2023/2024.


«Рішення про його звільнення було прийняте ще до мого призначення, і це рішення, за словами Томаса, залишається чинним. Мені дуже подобається працювати з ним, зараз все не так уже й погано: ми набрали більше очок у Бундеслізі, ніж минулого сезону, вийшли до півфіналу Ліги чемпіонів. Але рішення про звільнення Тухеля було прийнято колективно, тому обговорювати його зараз немає сенсу, навіть у разі перемоги в Лізі чемпіонів», – наводить слова Еберля ZDF.de


Нагадаємо, нинішній тренер Томас Тухель улітку достроково залишить «Баварію». Угода з німецьким фахівцем була розрахована до літа 2025 року, але сторони домовились про дострокове розірвання.


«Баварія» посідає друге місце у турнірній таблиці Бундесліги сезону-2023/2024. Команда набрала 66 очок за 30 матчів. Також мюнхенці вийшли до півфіналу Ліги чемпіонів, де зустрінуться із мадридським «Реалом».