20 квітня 2024 15:35

Хаві: "Потрібно добре захищатися проти "Реала", однієї з найкращих команд світу. Не вірю в удачу, вірю в оборону"

Хаві зазначив, що проти «Реала» доведеться добре захищатись.


Крім того, тренер "Барси" висловився про гру "Реала" проти "Ман Сіті" у Лізі чемпіонів. Мадридський клуб вийшов у півфінал, обігравши англійців з пенальті.

Класіко пройде в рамках 32 туру Ла Ліги і відбудеться завтра, 21 квітня. «Реал» випереджає «Барселону», що йде другою, на вісім очок.

«Реал» мав оборонятися [проти «Ман Сіті»]. Перед вами найкраща команда у світі, і їм довелося зайняти позицію у центрі та на низькому блоці. Справа не в тому, що ти хочеш цього, а в тому, що суперник підкоряє тебе собі.

Ми не хочемо такого сценарію, але суперник тебе підпорядковує, а Ман Сіті тим більше. Якщо чесно, вони добре захищалися, і це теж закономірно. У таких ситуаціях треба домінувати, і в цьому «Реал» досяг успіху. Вони зробили це у першому таймі.

Ми повинні добре захищатися і бути ефективними, тому що «Реал» ефективний, ми говоримо про одну з найкращих команд у світі та одну з найкращих за останні роки.

"Реал" перемагав багато разів, і це змушує тебе грати спокійніше і не так гостро. Я не вірю в успіх, зате вірю в роботу в обороні. Усі старанно працювали. Так, «Ман Сіті» змарнував явні моменти, але це футбол», – сказав Хаві.