15 квітня 2024 17:30

Офіційно. В’ячеслав Шевчук - генеральний менеджер "Руха"

Офіційний сайт клубу УПЛ «Рух» повідомив, що новим генеральним менеджером став екс-гравець збірної України та «Шахтаря» В'ячеслав Шевчук.


Шевчук з 2021 року працював у структурі «Вереса» – був спортивним директором та віце-президентом клубу. До цього тренував юнацьку команду «Шахтаря» та «Олімпік».


44-річний спеціаліст відповідатиме у клубі за комунікацію та налагодження взаємин з футбольними структурами в Україні та закордоном і організацію проєктів під егідою «Руху».


«Радий долучитись до «жовто-чорної» сім’ї. Мої відносини з «Рухом» дуже давні, ще відтоді, коли команда виступала у Першій лізі. З того часу я як у професійному, так і у товариському форматі спілкувався з представниками клубу. Ми постійно підтримували цей контакт і зараз я отримав пропозицію стати генеральним менеджером «Руху».


У мене чудові відносини як із засновником «Руху» Григорієм Козловським, так і з керівництвом клубу, персоналом та тренерами. Ми обговорили багато різних деталей цієї співпраці, визначили основні цілі для розвитку та стратегії, які передбачає «Рух», – сказав Шевчук.


Фото: ФК «Рух»