15 квітня 2024 14:05

"Фіорентина" оголосила про зміни в керівництві після смерті гендиректора

«Фіорентина» на своєму офіційному сайті випустила офіційну заяву президента Рокко Коміссо щодо ситуації у зв'язку зі смертю генерального директора Джузеппе Бароне. Керівник клубу оголосив про призначення 66-річного Алессандро Феррарі на вакантну посаду.


«Нам буде важко без людини, яка знала все і всіх, і щодня тримала мене в курсі всіх справ. Алессандро стає генеральним директором, а Даніеле Праде продовжить роботу спортивного директора. Це люди, яких я знаю з того часу, як ми приступили до роботи, і на яких тепер буде покладено великі обов'язки. Вони будуть працювати за моєї повної підтримки та допомоги. І їм доведеться не лише багато й добре працювати, але й також діяти злагоджено», — цитує слова Коміссо офіційний сайт «Фіорентини».

Нагадаємо, колишній генеральний директор «Фіорентини» Джузеппе Бароне 17 березня, в день матчу 29-го туру чемпіонату Італії своєї команди з «Аталантою», відчув нездужання. 57-річного фахівця того ж дня госпіталізували до клініки «Сан Раффаеле», де він згодом переніс операцію на серці, проте через два дні помер.

Станом на сьогоднішній день італійська «Фіорентина» перебуває на 10-му місці, набравши 43 очки в 30 зіграних матчах Серії А. У чвертьфінальному матчі-відповіді Ліги Конференцій команда з Флоренції побореться з чеською «Вікторією Пльзень» (перший матч – 0:0).