15 квітня 2024 09:32

Ернесто Вальверде: "Атлетіко" мало помиляється, "Жирона" проводить чудовий сезон, але ми збираємося боротися до кінця"

Головний тренер «Атлетіка» Ернесто Вальверде прокоментував матч проти «Вільярреала» (1:1), у якому його команда втратила перемогу на 95-й хвилині матчу, пропустивши гол з пенальті, який призначили після перегляду ВАР, та боротьбу проти «Жирони» та «Атлетіко» за місце у Лізі чемпіонів.


«Ми повинні ігнорувати те, що сталося в кінці, тому що команда змогла дати хорошу гру проти команди, яка має тенденцію до зростання. Ми добре виступили, а вони - не здалися.

Якщо нічого подібного не сталося б в грі - це був би більш ніж хороший матч. Я також був би розлючений, якби арбітри видалили нашого гравця, як видалили їхнього.

Проблема з ВАР полягає в тому, що потрібно згадати для чого він створювався, з яким духом він народився. ВАР був створений, щоб допомагати, шукати помилки, вирішувати серйозні ситуації. Коли викликають арбітрів до монітору - усі починають тремтіти. Ми не знаємо який саме епізод вони розглядають. Це так.

Ми повинні продовжувати боротьбу за позицію у топ-4. Ми будемо робити це до кінця. Наступного тижня ми зіграємо ще одну гру вдома, і ідея полягає в тому, щоб скоротити відставання, хоча ми знаємо, що це важко.

«Атлетіко» мало помиляється, «Жирона» проводить чудовий сезон. Ми збираємося продовжувати боротися до кінця», - сказав Вальверде.