12 квітня 2024 21:44

Сон Хин Мін: "Мені сумно, що Кейн пішов у "Баварію", але це добрий крок для нього"

Вінгер "Тоттенхема" Сон Хін Мін розповів про адаптацію команди до того, що Гаррі Кейн залишив клуб влітку 2023 року.

«Я думаю, що усі гравці несли однакову відповідальність. Я думаю, що всі хотіли активізуватися, особливо коли Гаррі покинув клуб. Очевидно, коли він був тут, 30 голів нам гарантовано.


Але хто має намір забити 30 голів для цього клубу тепер? Я думаю, що одразу після того, як він пішов, це стало реальністю. Ми мали просто зрозуміти в цей момент, що хтось має активізуватися.

Я один із тих гравців, який перебуває в клубі найдовше, досвідчений гравець, тому просто хочу взяти на себе відповідальність.

Знаєте, мені подобається тиск, бо коли ти граєш у Прем'єр-лізі, тобі потрібно відчувати цей тиск, щоб покращити себе. Очевидно, все ще можна забивати більше голів, особливо цього сезону. Я змарнував кілька шансів, але це було фантастично. Інші хлопці також активізувалися.


Я думаю, що я і Гаррі мали особливий зв'язок. Ми грали разом майже 10 років, граючи разом майже на одній позиції, ми знали, де ми знаходимося, що від нас вимагають, які у нас потреби один від одного. Це особливий зв'язок.

Для мене було великою честю грати з ним, тому що для мене він один із найкращих у світі, але дивіться, він пішов – це пройшло. Мені дуже сумно, але це теж був добрий крок для нього, і він зараз забиває за «Баварію», забив понад 30 голів. Я сподіваюся, що він зможе забивати ще більше», – сказав Сон.


Цього сезону Сон Хін Мін зіграв 29 ігор у складі «шпор», забив 15 голів і віддав 9 асистам.