11 квітня 2024 17:11

Журналіст Ріоло розкритикував Енріке через склад на "Барсу": "Він кіндер-сюрприз. Футболісти відкривають яйце і дізнаються, де гратимуть. Навіть гравці дивуються"

Журналіст Даніель Ріоло розкритикував Луїса Енріке після матчу з «Барсою».


«Ми нічого не зрозуміли у стартовому складі Луїса Енріке. В Іспанії також ніхто нічого не зрозумів. Може, тут ми й досі кажемо, що в нас геній на чолі клубу. Але як можна додати інтенсивності, коли в тебе футболісти не грають на своїх позиціях? Навіть вони здивовані!

Енріке робить сюрпризи... Він кіндер-сюрприз! Енріке не Гвинт Разболтайло, а кіндер-сюрприз! Щодня футболісти відкривають яйце і дізнаються, як гратимуть... Гравці дивуються складу.

Хтось може пояснити мені, навіщо це потрібно? Я вже півроку питаю! Коли це спрацювало? Хаві грає у базову схему 4-3-3, дуже просту, кожен на своєму місці.

Енріке все змінює. Він вирішив зробити Вітінью шісткою, хоча ми чудово знаємо, що попереду він грає краще, перебуваючи ближче до Мбаппе. У цій команді немає шістки.

Якщо ви поставите Вітінью на позицію шістки, то у вас не буде нікого як атакуючий півзахисник. Я говорю про це вже шість місяців. Гравці не в кращому стані», – сказав журналіст RMC Sport.