9 квітня 2024 15:11

ЗМІ: Голова СБУ відсторонив керівника департаменту кібербезпеки Вітюка на час перевірки обставин, оприлюднених журналістами "Слідство-інфо"

Фото - ua.depositphotos.com


Голова СБУ відсторонив керівника департаменту кібербезпеки Вітюка на час перевірки обставин, оприлюднених журналістами "Слідство-інфо", пише Інтерфакс.


"На час проведення перевірки обставин, оприлюднених журналістами "Слідство-інфо", голова Служби Василь Малюк відсторонив керівника Департаменту контррозвідувального захисту інтересів держави у сфері інформаційної безпеки (ДКІБ) Вітюка від виконання посадових обов'язків", - повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в пресслужбі СБУ у вівторок.

За рішенням очільника СБУ Малюка, Вітюк на час проведення перевірки буде відряджений у зону бойових дій для служби у складі бойового підрозділу ДКІБ, який виконує оборонні завдання спільно з бійцями ЦСО «А».

Раніше журналісти "Слідство.інфо" оприлюднили матеріал про майно сім'ї голови департаменту кібербезпеки Служби безпеки України (СБУ) Іллі Вітюка. Через два дні після публікації "Слідство.інфо" зробили ще одну публікацію, в якій повідомили, що, на їхню думку, співробітники ТЦК намагалися вручити повістку автору цього матеріалу.