4 квітня 2024 21:58

Владислав КАБАЄВ: "Рівень розуміння гри у Ярмоленка божевільний"

Півзахисник «Динамо» Київ Владислав Кабаєв прокоментував перемогу 3:0 над «Зорею» в перенесеному матчі 6-го туру УПЛ:


– Як так вийшло, що всі три голи динамівців забили футболісти, які раніше грали в луганській «Зорі»? Андрієвський, Бражко, ти відзначився...
– Важко дати однозначну відповідь. Буває й таке. Я теж подумав про це після фінального свистка. Значить – ми заслужили на це. Головне, що ми знали, як буде суперник грати. Ми налаштовувалися на важкий поєдинок, для київського Динамо кожен матч - на вагу золота.


– З трибуни здалося, що сьогодні ви домоглися найлегшої перемоги у весняній частині сезону?
– Можливо. У нас був хороший настрій на цю зустріч. Хоча, стартові хвилини обох таймів були нелегкими для нас. Олександр Шовковський трохи струснув нас після великої перемоги в Полтаві.


– Ти забив сьогодні красивий гол, потужно пробивши здалеку. Цей гол схожий на той м'яч, який забив Герреро у ворота «Металіста 1925» кілька днів тому?
– Є трохи схожості.


– «Динамо» під час другого кола набирає обертів?
– Результат говорить сам за себе. Нам є з чим порівнювати. У нас у колективі хороша атмосфера, всі згуртувалися навколо однієї мети. У нас є лідери – Віталік Буяльський, Андрій Ярмоленко повернувся на футбольне поле. Рівень розуміння гри в нього божевільний - у Полтаві він забив гол, а в епізоді з голом Бражка, у його активі гольова передача.


– Володимир Бражко вже став основним футболістом у національній збірній України. Він приїхав у розташування київського «Динамо» впевненим у своїх силах?
– Він і раніше був упевнений у своїх силах. Вова знає свої сильні якості і намагається їх проявляти.


– У середині травня на нас чекає супер-гра - «Шахтар» - «Динамо»...
– Я вас прошу, не нагнітайте. Ще попереду багато ігор. У понеділок на нас чекає домашній поєдинок із ЛНЗ. На майбутній матч із черкащанами ми також будемо налаштовуватися, як на гру із «Зорею».