4 квітня 2024 12:52

Приватні медики пропонують послуги гравцям "Челсі" на тлі безлічі травм у клубі. Двоє відмовилися

Приватні спеціалісти зі спортивної медицини пропонують послуги гравцям «Челсі».


За інформацією Daily Mail, сторонні медичні фахівці зверталися до провідних гравців «Челсі», пропонуючи свої послуги поза контролем клубу.

Повідомляється, що футболісти почали частіше звертатися за додатковою медичною допомогою за межами своїх клубів, оскільки шукають альтернативи традиційнішим практикам. Так, деякі гравці збірної Англії найняли експертів для роботи над тілом поза тренувальними майданчиками клубів.

При цьому зазначається, що двоє футболістів першої команди «Челсі» відкинули пропозиції лікарів-практиків, натомість довірившись нинішньому медичному штабу клубу. Зазвичай клуби вважають за краще, щоб їхні гравці не отримували медичну допомогу ззовні, але багато хто вдається до неї таємно, щоб не створювати проблем із командами.

У перший сезон Мауріс Почеттіно в «Челсі» гравці часто отримували травми. Надалі «Челсі» сподівається посилити заходи щодо запобігання пошкодженням, щоб уникнути повторення цієї ситуації.

Як стало відомо раніше, в даний час клуб знаходиться в процесі найму нового керівника медичного відділу після того, як колишній головний спеціаліст Дімітріос Калояннідіс покинув клуб після 14 років роботи. Найближчими тижнями «Челсі» також планує додати до штату тренера з фізичної підготовки, який повинен буде сприяти зменшенню кількості травм.

Дев'ять гравців основного складу "Челсі" не зможуть взяти участь у сьогоднішньому матчі АПЛ проти "Манчестер Юнайтед" через різні пошкодження.