3 квітня 2024 13:20

Віктор ВАЦКО: "Незважаючи на рахунок у матчі з "Ворсклою", проблеми "Динамо" в обороні нікуди не поділися"

Журналіст Віктор Вацко поділився своїми враженнями від матчу "Ворскла" - "Динамо".


- Після цього матчу, незважаючи на рахунок на табло та найбільшу перемогу киян у сезоні, треба розуміти, що проблеми у захисті нікуди не поділися. "Ворсклі" просто забракло класу реалізувати свої моменти.

Згадайте момент Феліпе за рахунку 0:0. Там до воріт було дев'ять метрів і нікого із захисників "Динамо" навіть близько не було. Та він не забив. Потім був шанс у Кане, коли Тимчик вибив м'яча головою майже з лінії воріт. У таких іграх потрібно вичавлювати максимум зі своїх моментів. Їх апріорі багато бути не може.


І оборона "Динамо" дозволяла "Ворсклі" створювати ці моменти. Я вже опускаю моменти полтавців у другому таймі, коли була штанга, коли рятував Бущан. Але це було вже тоді, коли "Динамо" зробило гру. В атаці від футболу киян отримуєш задоволення. Той самий гол Ваната. Це може не шедевр, але дуже якісний гол. Ванат холоднокровно обіграв захисника і перекинув воротаря.

Потрібно виділити Бражка. Шовковський поставив його на позицію "вісімки". Бражко забив після кутового, а потім створив гол Ярмоленка. Цьому голу я дуже зрадів. Він мав дуже велике значення для "Динамо" та збірної. Лідер цих команд повернувся після шести місяців. Андрій має колосальний вплив у роздягальні. Це дуже важливо на фініші чемпіонату та перед ЄВРО. Повернення Ярмоленка допоможе "Динамо" повернутися до чемпіонських перегонів.