1 квітня 2024 20:05

Венсан Компані: "У цьому сезоні АПЛ суддівство не було хорошим, я сказав про це арбітрам"

Головний тренер «Бернлі» Венсан Компані прокоментував суддівство у АПЛ у сезоні 2023/24 після матчу проти «Челсі» (2:2), у якому тренер отримав вилучення за суперечки з рефері.


«Я продовжуватиму говорити те, що думаю. Я не цураюся цього, і я сказав це самим арбітрам, офіційним особам, що суддівство було недостатньо хорошим у цьому сезоні.

І я сказав це, як мені здається, конструктивно, розуміючи також і те, що їм нелегко. Перевірка масштабна, тиск на чиновників більший, ніж будь-коли.

Я думаю, що додавання ВАР, ще більше думок і більше офіційних осіб не полегшить їм виконання їхньої роботи.

Я відчував, що здоровий глузд завжди намагалися застосувати. Ви робите помилку, і ми всі сміємося з цього приводу. Традиційна думка полягає в тому, що все вирівнюється протягом сезону.

Цього року я такого не відчував. Для мене не має значення, де ми в таблиці. Я не боюся це сказати. Я бачив інтерв’ю мого колеги Кріса Вайлдера, який мені подобається і якого я дуже поважаю. Він сказав, що він не хоче, щоб його більше штрафували.

У мене немає жодних проблем із штрафом. Я просто хочу, щоб це було правильно. Це не те, що я говорю як мстива людина, ви бачите, що я вже навіть не такий злий. Ми просто повинні зробити це правильно, але зараз - це не вийшло

Що б не трапилося в наступних восьми іграх, чи виграємо ми всі вісім, чи програємо всі вісім - це не зміниться, і це також буде наступного сезону», - сказав Компані.