1 квітня 2024 18:46

Пол Мерсон: "Арсенал" двічі грав із, можливо, найкращою командою світу в АПЛ і не пропустив жодного гола. Скільком вдається набрати 4 очки в матчах проти "Сіті"?

Пол Мерсон дав оцінку виступу "Арсеналу" у матчі з "Манчестер Сіті" (0:0).


«Зараз багато говорять про те, чи міг «Арсенал» досягти більшого у матчі з «Манчестер Сіті». Чи міг він зіграти сміливіше і здобути перемогу?

Можна сказати, що «Сіті» був без двох своїх найкращих захисників в особі Кайла Уокера та Джона Стоунза, і, можливо, це дало «Арсеналу» хороші шанси на стадіоні, на якому він не має кращої статистики.

Проте цього сезону «каноніри» вже двічі зустрічалися в АПЛ із, можливо, найкращою командою світу і не пропустили жодного голу.

Після перемоги з рахунком 1:0 на «Емірейтс» на початку сезону вони продемонстрували чудову оборону і здобули суху нічию на «Етіхаді». Вони набрали у матчах із командою Пепа Гвардіоли чотири очки. Скільки це вдається за один сезон?

«Арсенал» мав приїхати до Манчестера і зробити так, щоб його не обіграли, і саме це він і зробив. Він досяг мети, яку поставив перед собою, і за це йому варто віддати належне», – зазначив колишній нападник збірної Англії.