1 квітня 2024 11:37

Стало відомо, чому Алонсо не захотів переходити в "Челсі", "Ліверпуль" чи "Баварію"

Стали відомі причини, з яких головний тренер леверкузенського "Байєра" Хабі Алонсо не захотів переходити до "Челсі", "Ліверпуля" або "Баварії". Про це повідомляє відомий журналіст та інсайдер Санті Ауна у соціальній мережі X (раніше Twitter).


За даними джерела, Алонсо не приваблював варіант із «Челсі». "Ліверпуль" іспанцю був цікавий, але він не захотів ставати змінником Юргена Клоппа. "Баварія" також привертала увагу молодого тренера, але можливий варіант із "Реалом" зацікавив його ще більше. Зараз же Хабі вирішив затриматись у Леверкузені та подивитися, які пропозиції надійдуть йому через рік.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рішення фахівця залишитися в "Байєрі" наступного сезону може бути пов'язане з тим, що він хоче стати наступним після Карло Анчелотті головним тренером мадридського "Реала". Іспанець очолив леверкузенський «Байєр» у 2022 році. Після 27 турів чемпіонату Німеччини цього сезону "Байєр" під керівництвом Алонсо очолює турнірну таблицю, набравши 73 очки. "Баварія" посідає друге місце. В активі клубу із Мюнхена 60 очок.