28 березня 2024 17:16

Алвес вперше відзначився в суді після звільнення під заставу в мільйон євро. Через Страсну п'ятницю екс-гравець відвідав суд у четвер

Дані Алвес вперше відзначився у суді Барселони після звільнення з в'язниці.


Нагадаємо, суд вирішив випустити колишнього захисника «Барселони», засудженого до 4,5 років ув'язнення за зґвалтування, під заставу у розмірі 1 млн. євро. Алвеса позбавили всіх паспортів та зобов'язали щотижня відзначатись у суді.

Явки до суду призначені на п'ятниці, проте цього тижня в Іспанії відзначається Страсна п'ятниця, тому бразилець прибув до суду на день раніше запланованого. Сьогодні вранці він відзначився в суді, щоб влада змогла переконатися, що він не втік. Процес зайняв трохи більше 10 хвилин.

Алвесу заборонено залишати територію Іспанії на час розгляду будь-яких поданих апеляцій, а також на час дії заборони наближення та спілкування з жертвою в межах тисячі метрів від її будинку, місця роботи та будь-якого іншого місця, що часто відвідувається. Недотримання цих заходів може призвести до перегляду судової ухвали про тимчасове звільнення та повернення до в'язниці.