28 березня 2024 16:04

"Наполі" готовий утричі підняти зарплату Хвічі – до 4,5 млн євро – і продовжити контракт до 2028-го чи 2029-го. Клуб хоче зберегти вінгера ще мінімум на сезон

"Наполі" планує зберегти Хвічу Кварацхелію в команді як мінімум на сезон.


За інформацією La Gazzetta dello Sport, 23-річний гравець не проти продовжити контракт із італійським клубом. Імовірність такого рішення збільшиться, якщо клубу вдасться повернутися до Ліги чемпіонів наступного сезону. Однак повідомляється, що загалом Хвіча, його батько та агент переконані, що перебування в Неаполі принаймні ще на один сезон може принести користь його розвитку.

Президент «Наполі» Ауреліо Де Лаурентіс чудово розуміє, що задля збереження грузинського гравця доведеться серйозно переглянути економічні умови угоди. Наголошується, що він готовий піти назустріч футболістові, оскільки цінує його спокійну поведінку.

Сторони зустрінуться для обговорення умов нового контракту після завершення сезону. Передбачається, що зарплату гравця буде збільшено втричі з нинішніх 1,5 млн. до 4,5 млн. євро, можливо, з урахуванням бонусів. Буде скориговано і термін угоди, яка наразі діє до 2027 року. Його буде продовжено до 2028 чи 2029 року.

У поточному сезоні Кварацхелія провів 27 матчів у Серії А, забивши 10 голів і зробивши 4 результативні передачі.