27 березня 2024 12:49

Мирон МАРКЕВИЧ: "Ребров не помилився із замінами Зінченка та Довбика"

Заслужений тренер України Mирон Mаркевич в коментарі Sport.ua перед вчорашнім стиковим матчем української та їсландської збірних, в якому вирішувалася доля путівки на Євро-2024, передбачив появу в стартовому складі Віктора Циганкова, Романа Яремчука, Руслана Маліновського. Авторитетний фахівець висловив упевненість і в перемозі підопічних Сергія Реброва.


– Ці заміни напрошувалися після не зовсім вдалого поєдинку минулого тижня з боснійцями, – сказав Mирон Mаркевич ексклюзивно для Sport.ua. – Тішить, що у нас збіглося розуміння футболу з керманичем збірної Сергієм Ребровим. Він ще раз довів, що не боїться ризикувати. В Зениці довірив місце в старті дебютанту Володимиру Бражку, хоча багато експертів вважали, що зіграє ветеран Сергій Сидорчук, а вчора замінив, здавалося, недоторканих Олександра Зінченка та Артема Довбика. І не прогадав. Зрештою, дуже важливо, аби було з кого вибирати, це приємна для тренера головна біль.


А наші хлопці – молодці. Здобули таку бажану в цей складний для України час перемогу. Так, українську збірну вважали фаворитом, але далеко не завжди сильніші беруть гору, особливо в стикових матчах. За шаленої підтримки вболівальників підопічні Сергія Реброва довели, що вони заслужили виступити в фінальній частині європейського футбольного форуму.