27 березня 2024 10:26

Журналіст: "Лева матчу з Ісландією дали Мудрику, але я б посперечався. Його можна було дати Луніну"

Журналіст Володимир Звєров у своїй авторській програмі висловився про перемогу збірної України з Ісландії.


- Збірна України дала велику енергію у перші 15 хвилин. Було багато відборів та контрпресингу на чужій половині поля. Все це розчинилося до середини першого тайму, а до кінця взагалі зникло. Далі вже був пресинг від ісландців. Під ним ми мали тактичні помилки.

Судаков провів фантастичний матч Був найкращим гравцем. Те, як він вів гру і які рішення ухвалював... Він став співавтором двох гольових атак. Лева матчу дали Мудрику, але я б посперечався. Його можна було дати Луніну.

Наша лінія оборони зіграла чудово у першому таймі. Великих помилок ніхто не робив, а пропущений м'яч – це робота Гудмундссона. Він у тому моменті "посадив" Малиновського та Бражка. Ісландець все виконав як топ-нападник. До кінця першого тайму українці від цього відходили.


Лунін потяг два дуже важливі м'ячі. У другому таймі хотілося від нашої більше хитрощів і більше агресії. Але не виходило. Ісландці складніші за боснійців за рахунок фактора Гудмундссона. Коли ми зрівняли рахунок, це сталося тоді, коли ісландці пішли в атаку. Вони сиділи глухо в обороні, а потім вирішили ще забити.