26 березня 2024 16:54

Василь КОБІН: "Ставлю на перемогу України над Ісландією – 2:0"

Колишній гравець збірної України Василь Кобін оцінив шанси команди у фіналі плей-офф за вихід на Євро-2024 проти Ісландії.


«Переконаний, що після поєдинку з боснійцями минулого тижня українська збірна достатньо часу присвятила роботі над помилками. Тому що у Зениці її гра не справила цілісного враження. Добре, що під завісу матчу вдалося досягти перелому.


З боснійцями врятувало те, що наприкінці гості перейшли на гру у двох нападників, до чого господарі виявилися не готовими і за позиційні прорахунки були покарані. Все ж таки, думаю, що у Вроцлаві українська збірна почне за звичною схемою 4-1-4-1 з Артемом Довбиком на вістрі. А вже після перерви можливі якісь корективи.

До речі, Ісландія досить гнучка збірна, яка вміє по ходу матчу перебудуватися. Декількома гравцями цікавляться серйозні закордонні клуби. Нинішнє покоління ісландської збірної голодне до перемог, тому в завзятості йому не відмовиш. Але все ж таки, клас української збірної вищий, до того ж, у її складі є виконавці з команд топ-чемпіонатів. Тому ставлю на перемогу України – 2:0», – сказав Кобін.