23 березня 2024 14:42

Родріго подав до суду на аргентинських фанатів, які ображали його на ґрунті расизму: "Було б приємно побачити здивування на їхніх обличчях. Вони думали, що можуть писати все, що захочуть"

Родріго висловився про прояви расизму у соціальних мережах.


Вінгер «Реала» зазнав расистських образ у соцмережах після матчу кваліфікації ЧС-2026 Бразилія – Аргентина (1:0). У ході гри у бразильця виник конфлікт із Ліонелем Мессі.


«Я зазнав расизму в соціальних мережах з боку багатьох аргентинців. Це була дуже сумна ситуація, і вона торкнулася мене. Мені було дуже сумно.

Але ми відстежили всі профілі, з яких мене ображали. Чимало з [цих людей], мабуть, були налякані останні кілька днів, коли отримали судові позови.


Люди думають, що можуть писати у соціальних мережах все, що захочуть, але потім через це вони отримують позови. Було б приємно побачити здивування на їхніх обличчях, що на них подали до суду.

Зараз я гаразд, я знаю, що я зовсім не такий, як вони кажуть. Мені однаково, що вони кажуть. Але це справді був сумний день.


Коли [цих людей] почнуть карати, все зміниться. Але поки покарання немає, все продовжуватиметься. Як тільки почнуться покарання, я думаю, багато що зміниться», – сказав Родріго.