22 березня 2024 17:47

Адріан ПУКАНИЧ: "Вирішальну роль у матчі проти боснійців зіграли заміни Реброва"

Колишній гравець національної збірної України Адріан Пуканич ексклюзивно для Sport.ua розповів, що допомогло нашим футболістам переломити хід подій у вчорашньому стиковому матчі за право виступати в фінальній частині Євро з боснійцями:


– Кажуть, що рахунок залишається, гра забувається. Але без детального аналізу вчорашніх подій в Зениці не обійтися, бо багато чого в українців не виходило, особливо при переході до наступальних операцій. Не виключено, що не обійшлося без переоцінки своїх сил, мовляв перемога все одно нікуди не втече. Втім, слід віддати належне балканцям, які вивчили гру нашої збірної, взявши на озброєння тактичну схему 3-5-2, до якої ті були не зовсім готові.

Ситуація на полі кардинально змінилася лише після замін у середині другого тайму, зроблених Сергієм Ребровим. Вирішальним став вихід на поле Романа Яремчука, який і сам забив, і зробив результативну передачу.

Чи награли наші на перемогу? Адже за рахунку 1:0 на користь боснійців у них було ще кілька нагод відзначитися. Втім, це вже історія. Зараз головне, щоб у вирішальному поєдинку з ісландцями не повторити помилок, які ледь не звели нанівець нашу поточну міжнародну кампанію.