22 березня 2024 12:00

Гравець збірної Польщі був розлючений після матчу з Естонією! Він відразу пішов до роздягальні, не радівши перемозі разом з колегами

Збірна Польщі вчора перемогла естонців у півфіналі плей-оф відбору до ЧЄ-2024. Втім, не всі гравці біло-червоних святкували перемогу після фінального свистка. Голкіпер Войцех Щенсний розлюченим відразу пішов до роздягальні та не радів з колегами перемогу. Причиною цього стало те, що на 78-й хвилині зустрічі, ведучи з рахунком 5:0, поляки пропустили гол від естонця Мартіна Веткала. То був єдиний удар гостей за увесь поєдинок.


За інформацією видання, Щенсний не подякував уболівальникам за підтримку, як це зробили інші колеги по збірній. Замість цього він перекинувся кількома словами з членом тренерського штабу перед тим, як відправитися в роздягальню.


"Для мене цей момент поєдинку є підтвердженням того, наскільки важливі ці стикові матчі для нашого воротаря", - сказав журналіст Sport.pl Домінік Вардзіховський.


Нагадаємо, що фінал плей-оф відбудеться 26 березня. У ньому Польща зустрінеться з Уельсом, який обіграв Фінляндію з рахунком 4:1. Вирішальна зустріч за вихід до фінальної частини ЄВРО-2024 відбудеться в Кардіффі.