21 березня 2024 18:35

Мхітарян: "Після завершення кар'єри я навряд чи залишусь у футболі"

Вірменський півзахисник «Інтера» Генріх Мхітарян розповів, що навряд чи залишиться у футболі після завершення професійної кар'єри гравця. Мхітаряну 35 років.


«Я багато думаю про це, але, чесно кажучи, навряд чи залишусь у футболі. Можливо, я займуся чимось ще, у житті завжди є чому повчитися. По-перше, я хотів би проводити більше часу з сім'єю та друзями та вивчати щось нове. Наприклад, навчитися готувати. Допустимо, я вмію готувати, але не дуже добре. Тренерська кар'єра? Ні. Як футболіст я і так багато часу проводжу в залі та на тренувальному полігоні. А тренеру, окрім цього, потрібно ще вивчати суперника, проводити аналіз, збирати дані та інше», — наводить слова Мхітаряна офіційний сайт міланського «Інтера».

Генріх - вихованець вірменського "Пюніка". З 2022 півзахисник грає за міланський «Інтер». Нинішнього сезону Мхітарян провів 39 матчів у всіх турнірах, забив два голи і зробив 10 результативних передач. Авторитетний інтернет-портал Transfermarkt оцінює ринкову вартість футболіста в 6 млн. євро. Діючий контракт Мхітаряна з «Інтером» розрахований до літа 2026 року.