20 березня 2024 21:32

Артем ФЕДЕЦЬКИЙ: "Лунін чи Трубін? Тут навіть закарпатський знахар не скаже"

Колишній захисник збірної України Артем Федецький розповів Tribuna.com про те, що він думає про воротарське питання у команді перед матчем 1/2 фіналу плей-офф за вихід на Євро-2024 проти Боснії та Герцеговини.

"Не знаю. Тут, напевно, навіть закарпатський знахар не скаже. Це приємний головний біль для тренера, бо все – що Бущан, що Лунін, що Трубін перебувають у розкішній формі. Напевно, все ж таки робитимуть акцент на досвіді. Мені абсолютно всі три голкіпери подобаються, як вони діють на останньому рубежі. Кому безпосередньо – я не можу тут сказати.


Читав інтерв'ю Реброва, де сказав, що рішення ухвалюватимуть безпосередньо в день матчу. Плюс тренер по воротарях Рустам Худжамов дивиться, бачить тренувальний процес, аналізує їхні матчі. Побачимо. Усі три воротарі гідні грати в основному складі.


Є тренерський штаб і багато хто говорить, що переможний склад не змінюють. Але це ж збірна, і тут треба дивитися загалом як безпосередньо з ігровою практикою у їхніх клубах. Усі мають ігрову практику – у когось її більше. Так, за рахунок чемпіонату Португалії у Трубіна. Лунін за "Реал". Якщо він посадив Кепу зараз, Куртуа зазнав травми. Андрій зараз номер один у «Реалі», що б там не писали та не говорили», – сказав Федецький.