20 березня 2024 17:29

Ковалець пояснив, чи стане наступником Вернидуба в "Шерифі": "Мені дзвонили знайомі, що бачили таку інформацію, але…"

Колишній головний тренер Інгульця, київської Оболоні та низки інших вітчизняних клубів Сергій Ковалець пояснив «УФ», що стоїть за чутками про інтерес до нього та Рябоконя від молдавського Шерифа з Тирасполя.


Сьогодні, 20 березня, низка вітчизняних спортивних ЗМІ поширила інформацію, що Сергій Ковалець перебуває у сфері інтересів гранда молдавського футболу, багаторазового чемпіона цієї країни Шерифа з Тирасполя.


«Приємно, що пам’ятають мене та мою тренерську діяльність»


– Сергію Івановичу, перше й конкретне запитання: чи переросли чутки про інтерес до вас у перемовини з клубом?

– Про інтерес до мене з боку Шерифа з Тирасполя вперше від Вас чую. Точніше, ще не читав, хто там і що написав, а так, то мені дзвонили вже сьогодні знайомі, казали, мовляв, у мережі бачили таку інформацію.


Приємно, що мене пам’ятають, мою тренерську діяльність, цікавляться мною. Звісно, якщо у цієї інформації є якісь правдиві моменти. Бо особисто мені ніхто з Тирасполя не дзвонив.


«Пам’ятаю успіхи Шерифа проти Шахтаря та Динамо»


– Не так давно Шериф тренував Юрій Вернидуб і нормально з ним прогримів на всю Європу. Чого лише вартує перемога над Реалом у Лізі чемпіонів (2:1).

– Юрій Вернидуб на чолі Шерифа зайвий раз довів, що в Україні є класні та кваліфіковані тренери і в нас дуже пристойна школа. Я про тренерський цех загалом.


Так, я пам’ятаю ті успіхи Шерифа, ту команду. Вони й Шахтарю нерви попсували. Переграли ж і «гірників» 2:0, не варто забувати.


– І Динамо часів «великого» Газзаєва…

– Також пам’ятаю. Команда там завжди була дуже хороша, з чималою кількістю легіонерів. Тираспольський клуб, зрозуміло, не європейський гранд, але в Молдові – однозначно, та й загалом клуб із великою історією виступів у єврокубках і успіхів у селекції.


Однак говорити зараз щось більше я не бачу сенсу, бо немає предмету розмови.