19 березня 2024 19:36

Технічний суддівський комітет RFEF підтримав Мартінеса Мунуер після скарги "Реала": "Висунуті звинувачення несправедливі"

У RFEF відреагували на скаргу "Реала" на суддю матчу з "Осасуною".


Повідомлялося, що мадридці направили до Дисциплінарного комітету Королівської іспанської футбольної федерації та Державної комісії з боротьби з насильством, расизмом, ксенофобією та нетерпимістю у спорті листа, в якому розкритикували дії арбітра Хуана Мартінеса Мунуеру, вказавши, що він не вказав, що вигуки на адресу Вінісіуса Жуніора.

«Технічний суддівський комітет RFEF висловлює свою повну та беззастережну підтримку судді Хуану Мартінесу Мунуере у зв'язку з несправедливими звинуваченнями, висунутими клубом «Реал Мадрид» у його скарзі до Комітету з проведення змагань.

Вищезгаданий клуб посилається на низку попереджень, зроблених його гравцями у зв'язку з вигуками чи скандуванням публіки на адресу футболіста їхньої команди під номером 7.


Ми повинні пояснити, що після вивчення аудіозаписів з матчу ми не почули жодних вказівок від гравців «Реал Мадрида» з цього приводу, а після гри делегат клубу не повідомив судді про будь-який інцидент, пов'язаний із цими вигуками чи скандуванням, як він має право робити відповідно до статті 258 «Делегати клубу» Загального регламенту RFEF.

Проте Технічний суддівський комітет хоче зазначити, що рефері може включити до протоколу лише ті інциденти, які відбулися до, під час і після матчу на ігровому полі, в будь-якій іншій частині спортивних споруд або за їх межами, за умови, що він був свідком цих подій або що інші члени суддівської бригади повідомили йому про них відповідно до статті 240 вищезгаданого регламенту.

У той же час «Реал» не в курсі того, що інспектор, який представляє Технічний суддівський комітет, відобразив у своєму звіті ті інциденти, які вважав за суттєві, виконавши свої функції спеціального співробітника по боротьбі з насильством, расизмом і ксенофобією», – йдеться у заяві. комітету.