18 березня 2024 11:58

Фелікс про негатив з боку фанатів "Атлетико": "Вони не знають, що сталося в клубі за той час, поки я був там. Чутки про те, що я погано ладив із колишніми партнерами – неправда"

Жоау Фелікс відреагував на негативне ставлення фанатів «Атлетико».

"Барселона" розгромила мадридську команду з рахунком 3:0 у 29-му турі Ла Ліги. Португальський футболіст, орендований каталонцями у "Атлетіко", забив гол.

Перед початком гри група фанатів «матрацників» підпалила футболку клубу з номером та прізвищем Фелікса та кинула на табличку з ім'ям півзахисника біля «Метрополітано». Гравця називали «сучиним сином».


«Уболівальники, які перебувають на трибунах, не знають про те, що сталося у клубі за той час, поки я був там. Як ви можете бачити, чутки про те, що я погано ладнав із колишніми партнерами по команді, – неправда.


Як ви могли бачити, я зупинився, щоб поговорити з Самуелом і Лемаром, і вони підійшли обійняти мене, поговорити зі мною, запитати, як поживає сім'я, запитати, як у мене справи і таке інше. Я нічого не маю проти них, як вони проти мене. Люди не знають, що тут сталося», – сказав Фелікс ESPN.