16 березня 2024 14:15

"Кенти Мілевський і Алієв прибили нас". Ексворотар "Шахтаря" згадав реакцію Луческу на поразку від "Динамо" 2:8

Голкіпер Олександрії Микита Шевченко, який раніше виступав за Зорю та Шахтар, поділився спогадами про матч за дубль донеччан проти Динамо-2, який вони програли із рахунком 2:8.


У 2013 році Микита Шевченко вдруге у своїй кар'єрі залишив Шахтар та на правах оренди перейшов до Зорі, однак на відміну від досвіду в Іллічевці, на цей раз у голкіпера вийшло про себе заявити.

В ексклюзивному інтерв'ю для сайту «Український футбол» Шевченко розповів, який матч вплинув на його оренду в Зорю.

«О, це був взагалі цікавий випадок! Можна сказати, що взяв останній білет в купе біля туалету. Ми дублем Шахтаря влетіли 2:8 Динамо в Києві. За нас тоді з першої команди грали Вася Кобін та Алан Патрік.

У Динамо також був хороший склад – бігали обидва кенти Артем Мілевський та Олександр Алієв. Ось так нас прибили. Повернулися ми в Донецьк, нас викликав Луческу та дав дуже хорошого прочухану».

У тому ппоєдинку Олександр Алієв та Віталій Буяльський оформили по хет-трику, а Артем Мілевський забив один гол.

Окрім цього, Микита назвав людину, яка сказала йому про варіант із Зорею.

«Ну, і все. Я не грав, нічого. Це вже був березень і трансферне вікно зачинялося. В останній момент набрав агент Вадим Шаблій і запропонував варіант із Зорею. Пам’ятаю, батько був категорично проти та відмовляв.

Я все ж таки погодився та сказав: «Якщо тут не заграю, то шукайте мені роботу на «Стиролі» в Горлівці, буду таблетки виробляти – вітамін С», – сказав Шевченко для «УФ».