14 березня 2024 09:32

Сімоне Індзагі: "Шкода, тому що в наших руках була кваліфікація до чвертьфіналу Ліги чемпіонів"

У гостьовій частині протистояння 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА напередодні міланський Інтер у серії пенальті поступився мадридському Атлетіко.


Після завершення гри головний тренер "змій" Сімоне Індзагі розповів про власні враження від побаченого на полі.


"Розчарування наявне в кожного, хто дотичний до Інтера. Однак я сказав хлопцям, щоб вони пишалися тим шляхом, що вони подолали. Ми ще жодного разу не програвали в Лізі чемпіонів цього року, але сьогодні, на жаль, у ключові моменти матчу ми повинні були діяти краще.


У додатковий час гра була в наших руках, але ми зробили багато помилок. У таких матчах ви платите за це занадто велику ціну. У першому матчі ми, безумовно, могли зробити щось більше.

Сьогодні ж, коли ми повели за рахунком, ми повинні були краще розпоряджатись м’ячем, а замість цього вони відразу забили й повернулись до гри.


Ця команда не звикла програвати. Шкода, тому що в наших руках була кваліфікація до чвертьфіналу. Але я все одно пишаюсь тим, що треную цей колектив, що приносить мені величезне задоволення.

Є трохи розчарування, дійсно, адже ми вилетіли через поразку в серії пенальті. Проте тепер у нас є 10 ігор чемпіонату, які ми повинні провести якнайкраще, щоб закрити сезон.


Ми повинні відновити сили, щоб якнайкраще представити себе в недільному матчі проти Наполі, ураховуючи, що ми зіграємо з чемпіоном Італії", — заявив італійський фахівець.