11 березня 2024 23:42

"Лаціо" вдома програв "Удінезе" у матчі Серії А

Лаціо поступився Удінезе з рахунком 1:2 у матчі 28-го туру чемпіонату Італії.


Серія А, 28-й тур

Лаціо – Удінезе – 1:2

Голи: Джанетті, 49 – Лукка, 47, Саррага, 51

Вилучений: Перес, 90+4 (Удінезе)

Домашній матч Лаціо відбувся на тлі протестів уболівальників. Перед грою на стадіон з'явився банер: "Клуб, який не захищає своїх уболівальників, не заслуговує на повагу". Пізніше в першому таймі тіфозі "орлів" вивісили банер із написом: "Тільки футболка", натякаючи на те, що вболівають не за гравців Лаціо, а за саму ідею цієї команди. Так фанати Лаціо протестували проти поганих результатів своєї команди, а також проти того, що клуб не захистив їх у Мюнхені після тисняви біля турнікетів.


Як уболівальники підтримували свою команду – так вона і зіграла. Без трьох дискваліфікованих гравців Лаціо поступився Удінезе з рахунком 1:2, причому Мауріціо Саррі зняв капітана Чіро Іммобіле з гри на 60-й хвилині. Сівши на лавку запасних, Чіро випалив на адресу тренера: "Ми програємо 1:2, як можна так чинити?"

До слова, обидва м'ячі римляни пропустили на початку другого тайму – від Лукки та Сарраги. Це – давня хвороба команди в цьому сезоні, про яку Саррі неодноразово говорив. У футболістів Лаціо є звичка "вимикатися" після повернення на поле з 15-хвилинної перерви...