10 березня 2024 23:39

Вірджил ван Дейк - про нічию з "Манчестер Сіті": "Загалом гірко-солодко"

Капітан "Ліверпуля" Вірджил Ван Дейк підсумував остаточний результат центрального матчу туру в АПЛ. У напруженому поєдинку мерсисайдці зіграли внічию з "Манчестер Сіті" (1:1).


"Я думаю, що другий тайм був набагато кращим, ніж перші 15 або 20 хвилин першого тайму. Щоразу вони могли знайти вільного гравця, а нам слід було трохи краще закривати середину поля, щоб полегшити собі завдання. Але те, як ми реагували, було добре. У нас були моменти, але ми не змогли їх реалізувати.


Загалом гірко-солодко. Виходячи з другого тайму, ви відчуваєте, що повинні були вигравати. Але ми також не можемо заперечувати, що вони теж могли виграти. Я можу продовжувати, але це так близько після гри. Зараз трохи гірко-солодко.


Заробити очко - це непогана ситуація, тому ми повинні зосередитися на наступних іграх і бути позитивно налаштованими. І ми повинні насолоджуватися шляхом. Якщо ви озирнетесь на те, де ми були 12 місяців тому, подивіться на послідовність, якої не вистачало, і подивіться на те, де ми є зараз. Це те, що ми не можемо сприймати як належне".


На останній хвилині матчу виник спірний епізод з потенційним пенальті у ворота "Манчестер Сіті". Однак, арбітр порушення правил у епізоді не вгледів.