10 березня 2024 18:40

"Він просто чарівник! Він найкращий гравець першої ліги": польський журналіст розхвалив українця та порівняв його з лідером "Динамо"

Журналіст Пьотр Шльонка в своєму телеграм-каналі поділився своїми враженнями від гри вінгера гданської "Лехії" Максима Хланя.


"Сьогодні я вперше побачив на стадіоні, як Максим Хлань грає в Лехії Гданськ. Він просто чарівник! Він найкращий гравець першої ліги. Я бачив багато гравців на стадіоні в Бельсько: Екстракласа, Чемпіонат світу U20. Але гравця з такою технікою тут, напевно, ще не було. Дриблінг, швидкість, маневреність. Рівень Максима вже вище першої ліги і, можливо, навіть вищий Екстракласи. Потрібно ще кілька спокійних кроків вперед, і в Україні буде наступний Ямроленко. Своєю грою Максим мені нагадує Андрія Ярмоленко. Це гравець, заради якого люди приходять на стадіони. Окрім чудової техніки, Максим володіє швидкістю та чудовим баченням поля. Він багато бачить і своєю поведінкою керує діями всієї команди. Крім того, що він чудовий гравець, він також дуже позитивна та відкрита людина. Він подобається вболівальникам клубу та журналістам – для них він зірка, скарб. Макс уже спілкується і жартує з усіма польською, що теж варто відзначити. Він зірковий матеріал, це точно. Я тільки сподіваюся, що його відберуть до олімпійської збірної, було б ганьбою і дурістю, якби гравець такої якості не поїхав до Парижа".


Фото - ФК "Лехія" Гданськ