9 березня 2024 10:18

Хаві: "З "Наполі" буде зовсім інша гра, ніж з "Мальоркою"

Каталонська Барселона у рамках 28-го туру іспанської Ла Ліги здобула мінімальну домашню перемогу над Мальоркою (1:0). Головний тренер "блаугранас" Хаві прокоментував перемогу своєї команди у матчі з колективом Хав'єра Агірре.


"Ми створили достатньо моментів, щоб виграти з більш великою різницею. Ця перемога дозволить нам залишитися на вершині. Було дуже складно атакувати лінію із п'яти захисників, виставлену Мальоркою.


Я оптимістично налаштований, незважаючи на складну ситуацію, в якій ми знаходимося. Ця перемога важливіша, ніж здається, тому що вона надає нам впевненості напередодні Ліги чемпіонів. Ми провели солідний матч проти складного суперника.


У вівторок буде зовсім інша гра. Наполі не гратиме у формації із п'яти захисників, як Мальорка. Вони непорівнянні, це інший етап, але команда зараз показує дуже конкурентоспроможний футбол.

Ми готові змагатись у вівторок. Команда знаходиться в хорошій формі і виглядає видатним чином. Тепер у нас більше балансу, це нам допоможе, тому що у Лізі чемпіонів за кожен пропущений гол доводиться дорого платити", — наводить слова Хаві sport.es.

Другий матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між Барселоною та Наполі відбудеться 12 березня, о 22:00 за київським часом.