8 березня 2024 21:40

Клубне ТБ "Реала" випустило ролик про суддів перед матчем із "Сельтою". RFEF раніше порушила дисциплінарне відео про арбітрів

На клуб ТБ «Реала» вийшов новий ролик про суддів, незважаючи на дисциплінарну справу.


Вчора стало відомо, що після двох скарг "Севільї" Королівська іспанська футбольна федерація (RFEF) порушила дисциплінарну справу проти "Реала" через відео про суддів на клубному ТБ.

Сьогодні на Real Madrid TV з'явилося нове відео, присвячене суддям, які обслуговуватимуть недільний матч мадридців проти "Сельти".

Головним суддею на матч призначено Маріо Мелеро Лопеса. У ролику перераховано його останні рішення проти «Реалу».

«Два тури назад у грі проти «Райо Вальєкано», коли ВАР не призначив пенальті на Камавінга, він не повідомив суддів про це, незважаючи на явний поштовх. Суперник буквально кидає на газон.

Цього сезону в матчі "Реал Мадрид" - "Хетафе" на "Бернабеу" Сорія не був видалений після того, як торкнувся м'яча рукою за межами штрафного майданчика. У цьому не було сумнівів, але він не вилучив воротаря.

Минулого року у матчі з «Жироною» він призначив пенальті після мимовільної гри рукою Асенсіо і не зарахував гол Родріго через фол на воротарі, хоча порушень не було. Матч завершився внічию», – йдеться у відео.

Окрім головного арбітра, у ролику згадується і арбітр ВАР: «Він уже працював на ВАР у мадридському дербі на «Бернабеу» і не попередив суддю про кілька пенальті: коли Сауль сфолив на Васкесі; на Беллінгемі після поштовху Савіча у штрафному майданчику; на Джуді після захоплення Льоренте, що завадило англійцю закінчити атаку. ВАР вирізнявся своєю відсутністю. Він завадив Мадриду перемогти».