8 березня 2024 08:06

Справа про конфлікт Беллінгема та Грінвуда закрита

Справа про ймовірну образу Мейсона Грінвуда з боку Джуда Беллінгема в матчі 20-го туру Ла Ліги між «Хетафе» та мадридським «Реалом» (0:2) було припинено, повідомляє Mundo Deportivo.

За інформацією джерела, після експертного звіту читання по губах не вдалося чітко довести, чи назвав гравець «Реала» гравця «Хетафе» «ґвалтівником» чи «сміттям».

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що півзахисник «Реала» Беллінгем назвав свого співвітчизника, футболіста «Хетафе» Грінвуда, «ґвалтівником» під час гри 20 туру чемпіонату Іспанії (2:0), що відбулася 1 лютого. Інцидент стався після жорстокого єдиноборства між футболістами. "Хетафе" звернувся до делегата Ла Ліги з проханням включити цей момент до протоколу матчу.


Нагадаємо, Грінвуд є гравцем «Манчестер Юнайтед», який перейшов у «Хетафе» у вересні минулого року на правах оренди. До того, як приєднатися до іспанського клубу, англійський футболіст не виходив на поле більше 18 місяців після арешту за підозрою у спробі зґвалтування та нападу. Нинішнього сезону англієць зіграв 26 матчів у всіх турнірах, забив вісім м'ячів і віддав п'ять гольових передач. Орієнтовна вартість футболіста, за даними інтернет-порталу Transfermarkt, - €7,5 млн.


Беллінгем цього сезону провів 31 матч у всіх турнірах, забив 20 м'ячів і зробив дев'ять результативних передач. Авторитетний інтернет-портал Transfermarkt оцінює ринкову вартість Беллінгема в €180 млн.