5 березня 2024 20:58

"Були трохи напружені стосунки з Максимовим": в СК "Дніпро-1" розкрили деталі контракту кандидата в збірну України

Комерційний директор Дніпра-1 В'ячеслав Фрідман пояснив, чому спортклубівці погодились відпустити захисника Василя Кравця, який погодився на трансфер в Полісся.


Полісся веде переговори з Дніпром-1 щодо трансферу 26-річного лівого захисника Василя Кравця. В таборі віце-чемпіона України цю інформацію підтвердили.

Фрідман в коментарі Sport-Express розповів, чому Дніпро-1 підсилює прямого конкурента.


«Він хоче в Полісся. У нього були трохи напружені стосунки з Максимовим з приводу ігрового часу наприкінці осінньої частини сезону.


Наскільки я розумію, контракт Кравця належить його агенту Олегу Смалійчуку. Минулого року його контракт не викупила Ворскла, цього року – ми. Кравець спочатку не хотів їхати в місто Дніпро через війну. Він зі Львова і його сім'я була проти, але ми його вмовили», – розповів Фрідман.

Також функціонер назвав причини, через які Дніпро-1 не зміг вмкупити Кравця.

«Через обмежений бюджет ми не змогли викупити контракт Кравця за 400 тисяч євро, як ми домовлялися влітку. Взимку, за бажанням Кравця і його агента Олега Смалійчука, ми готові були розстатися. Але оскільки інших варіантів у них не було, ми домовилися, що він гратиме в нас до літа і ми йому платитимемо його велику зарплату.

Напевно, Полісся запропонувало йому хороші умови, а Смалійчуку – агентські. Ми повинні дати гравцеві можливість грати і заробляти гроші. Тому Дніпро-1 відпускає Кравця».