5 березня 2024 20:11

Пушилін чомусь вважає, що "справжній" "Шахтар" має брати участь у чемпіонаті Росії

Глава самопроголошеної ДНР Денис Пушилін розповів про плани «справжнього» «Шахтаря» щодо участі у чемпіонаті РФ, його слова передає російське пропагандистське ЗМІ ТАСС.


«Шахтарю» точно бути, але вся робота пов'язана з низкою організаційних питань, які необхідно вирішувати в рамках ще не закінчених бойових дій.


Але абсолютно точно, що це дуже затребуване серед наших місцевих мешканців, і інформація, яка просочується про майбутнє команди справжнього «Шахтаря», родом із Донецька, сприймається з натхненням. Тому ми проводимо усі попередні заходи. Команда «Шахтар» вже існує, зараз вона має бути забезпечена всім необхідним, щоб брати участь у різних першостях, змаганнях, чемпіонатах Росії. Я впевнений, що донецький «Шахтар» у рамках нових реалій нової дійсності себе покаже.


Тільки стане можливим проводити матчі на «Донбас-Арені», «Шахтар» та його база будуть у тому числі там», – сказав Пушилін, але не згадав, що «Донбас-Арена» була збудована до окупації Донецька у 2014 році. Також голова так званої ДНР не розповів про неналежний стан, у якому знаходиться стадіон після вторгнення російських військ.