3 березня 2024 09:26

Чи винен Лунін у голі Яремчука? Іспанська преса чітко відреагувала на "український" м’яч матчу "Валенсія" – "Реал"

Реал Мадрид в гостях зіграв внічию проти Валенсії у матчі Ла Ліги, а Роман Яремчук забив у ворота Андрія Луніна. Місцеві ЗМІ прокоментували даний епізод та оцінили виступ воротаря.

У суботу, другого березня, Реал на виїзді провів емоційний, але нічийний матч проти Валенсії у 27-му турі Ла Ліги, який закінчився із рахунком 2:2.


І Андрій Лунін у складі гостей, і Роман Яремчук у складі господарів вийшли на поле з перших хвилин.


А всередині першого тайму форвард збірної України забив гол у ворота свого партнера по національній команді.


Іспанська преса поділилася оцінками виступу Луніна та прокоментувала епізод з м'ячем Яремчука.


Defensa Central – 6/10


«Українець вже є основним голкіпером Реалу, поки не повернеться Куртуа. До голів господарів він не причетний. Відзначився сейвом після удару Дієго Лопеса на 59-й хвилині. Завжди був на висоті у другому таймі, коли вступав у гру».

AS


«Знову з'явився тоді, коли повинен був з'явитися воротар. У перших двох голах він залишився беззахисним. Однак у другому таймі, коли мадридці намагалися зрівняти рахунок, Лунін перекрив усі прогалини у моменті з Лопесом.


А під завісу матчу він відбив дальній удар Петера Федеріко, який був отруйним. Куртуа, який не викликає сумнівів, повернеться, але Анчелотті може спати спокійно зі своїм голкіпером».


Mundo Deportivo – необхідний


«Він не був особливо точним у двох пропущених голах, але врятував від третього, зробивши сейв, який міг стати ключовим для того, щоб Мадрид не програв на «Местальї».

Sport – 5/10


«Український воротар не продемонстрував впевненості, притаманної йому останнім часом. У першому голі він опинився поза грою, а в другому його переграв Яремчук.


Вирішальним став його сейв після удару Дієго Лопеса, який міг зробити рахунок 3:1. У компенсований час він добре зіграв, відбивши небезпечний удар Петера».