3 березня 2024 08:00

Суддя Мансано назвав причину вилучення Беллінгема у матчі з "Валенсією"

Арбітр зустрічі 27-го туру Ла Ліги між мадридським «Реалом» та «Валенсією» (2:2) Хесус Хіль Мансано прокоментував скандальне вилучення півзахисника «вершкових» Джуда Беллінгема.

«На 99-й хвилині гравець Джуд Беллінгем був вилучений з поля з наступної причини: після закінчення гри, все ще перебуваючи на полі, він підбіг до мене, перебуваючи в агресивній позі, і вигукував фразу, повторюючи її кілька разів: «Це чортів гол », - Наводить слова з офіційного звіту Мансано Madrid Xtra.


Нагадаємо, англійський хавбек отримав червону картку після фінального свистка у матчі з "Валенсією" за суперечки з арбітром.

У компенсований до другого тайму час на 99-й хвилині півзахисник «Реала» Беллінгем забив гол із передачі Браїма Діаса, але головний суддя Хесус Хіль Мансано не зарахував його, давши свисток про завершення матчу за кілька секунд до цього під час подачі до штрафного майданчика «Валенсії ».


Після 27 турів чемпіонату Іспанії цього сезону мадридський «Реал» посідає перше місце, набравши 66 очок. "Валенсія" розташовується на дев'ятому рядку, маючи на рахунку 37 очок.