29 лютого 2024 14:57

"Людина невдячна. Обрав собі півня якогось": Алієв жорстко відповів Мілевському

Заочний конфлікт між колишніми зірками київського Динамо Олександром Алієвим та Артемом Мілевським, які були друзями – не розлий вода, набирає обертів.


Напередодні Алієв провів на своїй сторінці в Instagram прямий ефір, у якому відреагував на інтерв’ю Мілевського, де той натякнув на непорядку поведінку Олександра. Мовляв, не потрібно було розповідати журналістам про його, Мілевського, проблеми з алкоголем, через які Артема довелося ледь не примусово покласти в лікарню.


З-поміж іншого Алієв сказав, що більше не має наміру підтримувати після цього будь-які відносини з Мілевським.


Не минуло й доби, і на стрім Алієва відреагував Мілевський. Він з-поміж слів добірної ненормативної лексики натякнув, що не розуміє образи Олександра.


Чи розуміє Мілевського Алієв? І чи можна дійсно поставити масну крапку в цій українській Санта-Барбарі? Про це журналіст сайту sport-express.ua Віктор Глухенький запитав Алієва.


«Міля міг просто промовчати, а так мене ці слова вибісили»


– Олександре, ви вже читали відгук на ваш вчорашній ефір в Instagram Артема Мілевського?


– Ні. А що там?


– З-поміж іншого Мілевський назвав Вас «Хабаровський майстер» і взагалі, типу, не зрозумів до чого був вчорашній стрім.


– Ще вчора під час ефіру в Instagram я казав, прогнозував, що цю тему миттєво підхоплять журналісти. І почнуть мені дзвонити. От Ви й подзвонили. Знаєте, я ніколи не був «тряпкою». От Ви дивилися вчора мій ефір?


– Так. І спершу трошки завис і не повірив своїм вухам.


– Так от. Я ж там пояснив вже просто та дуже м’яко, що було. А чи захоче він (Мілевський) розповісти, як все було? Не знаю. Хай говорить. А не всі ці репліки в інтернеті (від Мілевського) я не звертаю уваги. От чесно – все рівно. Абсолютно.


Можливо, з часом і Ігор Михайлович (Суркіс) розповість, що і як було. Моя совість чиста – я нікого не обманював і не брехав.


Знаєте, він (Мілевський) просто міг промовчати про ту ситуацію. Просто промовчати. А так… От мене ці слова і вибісили.


«Знаєте, я б міг стільки всього розказати…»


– Ще напередодні Ви чітко сказали, що Мілевський вже в бані. Тобто, ви заблокували його мобільний номер і, я так розумію, що і в інших месенджерах його профіль також. Чи не дзвонив Артем раптом з іншого номера?


– Ні. І більш того, я знову повторюсь, мені все рівно. Буде чи не буде він навіть намагатися мені подзвонити з іншого номера. Моє рішення остаточне.


Якщо людина невдячна, якщо він обрав собі півня якось цього (натяк на друга Мілевського, якого Артем називає Палич, – прим. В.Г.), то… Я, звісно, не дівчина, щоб мене обирати, але Мілевський вибрав свій шлях.


Як би там не було, я щиро радий, що, дякувати Богу, з ним все добре і він почувається нормально. Для мене це було найголовнішим. Я дійсно переживав за друга. Дуже переживав.


– Мілевський все ж друг?


– Раніше він був для мене другом. Раніше. Знаєте, я б міг стільки всього розказати, що… Однак, я не буду поливати брудом людину.


Я знаю, що я правий у цій ситуації. Мені не соромно ходити по вулиці.


– Отож, більше Артем не кєнт?


– Ні!