29 лютого 2024 09:44

Олександр Алієв – про Сергія, друга Мілевського: "Зустрівся з ним, він отримав по харі за свій поганий язик і за брехню"

Колишній гравець «Динамо» та збірної України Олександр Алієв розповів про Сергія, друга Артема Мілевського.


«На 7-й день Міхалич заплатив [за лікування Мілевського]. Цей х###о Серьоженька приїжджає до головлікаря і просить папери, за що було заплачено. Він не має жодного відношення до Міхалича – Міхалич цього п####а навіть не знає.


Х###о погрожував головлікарю і просив папери. «Я працюю в «Динамо», я розмовляв з Міхаличем» – це все брехня, він чистий шахрай. Не розумію, як Артем повівся на це, але це його життя. Потім цей прейскурант виліз, бачив фотки – хтось витягнув його у головлікаря.


Була зустріч у мене з цим Серьоженькою. Не міг знайти телефон, набрав Мілевського, сказав, що мені треба зустріч. Я з Мілевським не спілкувався вже, але розумів, що він там буде.


Але коли я приїхав в другий «Французький квартал», цей х#р знову дістав телефон і почав мене знімати. Кажу: «Х##і ти знімаєш, прибери телефон свій». В цьому ж ресторані цей Серьоженька і отримав п######в, особисто отримав по харі за свій поганий язик і за брехню.


Думаю, Мілевський мене дивиться і подумає, з ким він спілкується і живе», – сказав Алієв.


Нагадаємо, раніше Олександр сказав, що Мілевського для нього більше не існує.