28 лютого 2024 13:38

Макс Еберль: "Новий тренер "Баварії" повинен володіти німецькою та англійською"

Спортивний директор "Баварії" Макс Еберль розповів про пошуки нового головного тренера, який замінить Томаса Тухеля влітку.


- Йому доведеться адаптуватися до стандартів клубу, а також підлаштовуватися під мене. У нас є Тель, Мусіала... "Реал" зумів інтегрувати таких гравців, як Камавінга в півзахист із Кроосом і Модричем. Нам також потрібен такий тренер.

Він повинен володіти німецькою та англійською мовами. Кандидати є. Він повинен вигравати титули і при цьому розвивати команду. Я також знаходив гравців, які ставали зірками всього через півроку.

- Хто буде наступним тренером "Баварії"?

- Тренер має важливий голос у спілкуванні з гравцями. Ми повинні знайти правильного тренера для "Баварії". Є кандидати, які ще на контракті, а є вільні кандидати. Я починаю пошуки.

Ми будемо дивитися на команду, будуть відходи і трансфери на вхід, але спочатку ми повинні знайти правильного тренера і разом з ним підібрати гравців. Карти будуть перетасовані.

- Кандидатуру Хабі Алонсо розглядаєте?

- Коли я працював у менхенгладбахській "Боруссії", він мені відмовив. Тоді Алонсо сказав, що ще занадто рано. Однак це не дозволяє поки що робити якісь висновки. Я не хочу поки що коментувати імена, - цитує Еберля ТМW.