28 лютого 2024 09:14

Росія планує перетворити матч з учасником Євро-2024 на шоу за участю Путіна, якого оголосять президентом РФ

Фото - ua.depositphotos.com


Збірна Росії з футболу 21 березня проведе перший з моменту відсторонення матч із представниками Європи. Суперником команди тренера Валерія Карпіна стане один із учасників найближчої континентальної першості Сербія, а сама гра пройде у Москві.


При цьому в країні-агресорці мають намір перетворити спаринг на пропагандистське шоу. РосЗМІ вже почали анонсувати присутність на грі ватажка Кремля Володимира Путіна, якого за три дні до події оголосять переобраним президентом РФ на п'ятий термін.


У коментарі пропагандистському інформаційному агентству РІА "Новости" прес-секретар Путін6а Дмитро Пєскова не підтвердив, але й не спростував бажання диктатора бути присутнім на поєдинку. "Ще не знаю, чи відвідає Володимир Путін товариські матчі збірної Росії з футболу, все залежатиме від робочого графіка", – сказав поплічник путінського режиму.


Зазначимо, що сербська сторона офіційно підтвердила поїздку до Москви. При цьому в РФ стверджують, що зустріч узгоджена Європейським футбольним союзом (УЄФА) та Міжнародною федерацією футболу (ФІФА).