28 лютого 2024 08:05

Сергій КОВАЛЕЦЬ: "Динамо" після пропущеного м'яча показало агресивний футбол"

Український тренер Сергій Ковалець прокоментував для Sport.ua зустріч 18-го туру УПЛ між «Металістом 1925» та «Динамо» (2:4).


– Перемога «Динамо» над «Металістом 1925» разом із втратою очок гірниками знову нагадала, що у суперництві за чемпіонство у поточному сезоні ще нічогісінько не ясно. Чи не так?

– Сто відсотків. Я вже якось говорив, що мені особисто хотілося б, щоб у цьому чемпіонаті був інший чемпіон. Не «Динамо» і не «Шахтар», а «Дніпро-1», «Кривбасс», «Полісся» або «Олександрія» чи «Чорноморець». Це додало б хорошої мотивації для президентів клубів. А тим більше у наш важкий час, коли незважаючи на війну, ми можемо грати у футбол.

Якщо ж говорити про матч «Металіст 1925» – «Динамо», то у нового головного тренера харків’ян Віктора Скрипника було мало часу для того, щоб підготувати команду. Відбулася дуже велика ротація: багато гравців пішло, багато нових прийшло. У київському матчі хотів би відзначити «Динамо». Після того, як кияни пропустили м’яч, вони показали агресивний футбол з точки зору атаки, контролю м’яча.