27 лютого 2024 16:14

Маттеус - про майбутнього тренера "Баварії": "Зідан не знає Бундеслігу, довірив би пост Хенессу"

Екс-півзахисник збірної Німеччини та "Баварії" Лотар Маттеус поділився думками про кандидатів на посаду головного тренера мюнхенського клубу. Німець заявив, що довірив би цю посаду наставнику "Штутгарта" Себастьяну Хьонесу. Зазначимо, що Себастьян є племінником Улі Хенеса, який є членом наглядової ради мюнхенців.

«Кого я бачу у «Баварії»? Ні Жозе Моурінью, ні Йоахіма Льова. Зінедін Зідан – гучне ім'я, але він не знає Бундеслігу. Я не думаю, що так важливо, що він не говорить німецькою. Думаю, що Томас Тухель також сказав багато своїх промов англійською мовою, і я припускаю, що Зідан теж говорить англійською.

Я довірив би тренерську роботу в Мюнхені Себастьяну Хенесу, якщо він отримає підтримку в клубі, і його ім'я вже говорить про це. Хенес несе в собі ген «Баварії» і зробив хорошу роботу як тренер другої команди «Баварії». Навіть якщо він ще не досяг великих успіхів: все, що він робить у «Штутгарті» — ефективно, і він все ще на шляху до Ліги чемпіонів», — наводить слова Маттеуса Sky Sport Germany.