24 лютого 2024 19:08

"Штутгарт" несподівано оступився з "Кельном", "Борусія" М обіграла "Бохум", "Дармштадт" пригальмував "Вердер"

У суботу 23-й тур чемпіонату Німеччини продовжила низка матчів.


Німеччина, Бундесліга, 23-й тур


Вердер – Дармштадт – 1:1


Голи: Ціммерман, 9 (аг.) – Юстван, 33


Уніон Берлін – Хайденхайм – 2:2


Голи: Госенс, 44, Ааронсон, 45+1 – Доведан, 4, Бесте, 71


Штутгарт – Кельн – 1:1


Голи: Мійо, 53 – Мартель, 62


Борусія М – Бохум – 5:2


Голи: Нгуму, 29, Вайгль, 35 (п.). Райтц, 72, Сібачо, 78, Онара, 90+6 – Хофманн, 75, Шлоттербек, 88


Вердер на своєму полі несподівано втратив очки з Дармштадтом. Найгірша команда Бундесліги забила вже на початку зустрічі, правда у свої ворота, але в середині тайму зуміла реабілітуватись, відновивши статус-кво. По перерві бременці додали, однак реалізувати свої потуги не змогли, пропустивши натомість двічі від Скарке. На жаль, VAR обидва рази був на боці господарів: спочатку було зафіксовано офсайд, а вже у доданий час взяття воріт скасували через гру рукою. Тож нічия – 1:1.


Уніон та Хайденхайм влаштували перестрілку з чотирма голами, яка завершилась миром. Берлінці продовжують набирати очки. не програючи вже чотири матчі поспіль – тихою ходою команда Б'єліци піднялась вже на 11-ту сходинку.


Штутгарт несподівано оступився у матчі з Кельном. Перший тайм минув без голів, а по перерві команди обмінялись результативними ударами. "Цапи" дали достойний бій швабам і зуміли втримали надважливе очко. Штутгарт, натомість, втратив шанс наздогнати Баварію, яка свій матч проведе трохи пізніше.


У ще одному матчі менхенгладбаська Борусія розгромила Бохум. "Жеребці" відімстили за Баварію, яка минулого туру сенсаційно поступилась рурцям, накидавши у ворота Ордеця і Ко п'ять голів.