23 лютого 2024 09:17

ПСЖ та "Ліверпулю" цікавий Колуїлл - на випадок, якщо "Челсі" доведеться продавати вихованців через ФФП

"Ліверпулю" та "ПСЖ" цікавий захисник "Челсі" Лівай Колуїлл.


Лондонці не мають наміру розглядати пропозиції щодо 20-річного футболіста, який минулого літа підписав новий 6-річний контракт, але "ПСЖ" та "Ліверпуль" стежать за ситуацією навколо нього на випадок, якщо "Челсі" доведеться продавати вихованців, щоб не порушити фінансових правил , пише журналіст Нізаар Кінселла для The Evening Standard.

Головною метою ПСЖ залишається правий центральний захисник Лілля Лені Йоро. Влітку 2025 клуб займеться придбанням лівого центрального захисника. Серед кандидатур буде Колуїл.

Щоб профінансувати покупку нападника, центрального захисника та лівого захисника влітку, «Челсі» може продати Конора Галлахера, Іана Матсена, який зараз грає за "Борусію" на правах оренди, Армандо Брою та Трево Чалобу.

У "Челсі" можуть виникнути проблеми з дотриманням фінансових правил АПЛ. Продаж вихованців може допомогти вписатися у вимоги, оскільки такі трансфери зараховуються як чистий дохід.

Зазначається, що до того, як Колуїлл продовжив контракт із "Челсі", зробити пропозицію про його трансфер думали "Манчестер Сіті" та "Ліверпуль". "Містяни" потім підписали Йошка Гвардіола. Крім того, купити гравця хотів Брайтон, за який він виступав на правах оренди.

Цього сезону Колуїлл провів 29 матчів у складі "Челсі", забив гол і зробив результативну передачу.