22 лютого 2024 17:39

Руні: "Коли мені було 14, мене з пачкою цигарок та пляшкою сидру застав тренер молодіжки "Евертона" за пару днів до гри. Я пив надто багато"

Уейн Руні розповів, що звик до алкоголю ще в підлітковому віці.


Англійський гравець почав яскраво грати в Евертоні під час дебютного сезону у віці 16 років. За його словами, на той час він уже вживав алкоголь.


Ліверпуль, де я ріс, був непростим місцем для життя, але мені дуже подобалося моє дорослішання там, воно навчило мене стільки речей.


Пам'ятаю, коли мені було 14, я переходив дорогу, здається, це було в четвер чи щось таке, а в суботу я мав грати за команду «Евертона» до 19 років, яку тренував Колін Харві.


І ось я переходжу дорогу, в руках у мене пакет із сидром, пачка цигарок ... Машина зупиняється, щоб пропустити мене, а за кермом сидить Колін Харві.

Будучи підлітками, ми знаходили занедбані будинки, вибивали вікна, сиділи там і пили.


Якщо озиратися назад, як я вже казав у документальному фільмі, я мав різні проблеми, в результаті я пив занадто багато і, очевидно, це позначилося на моїй грі.


Заднім розумом завжди можна подумати: «Якби ти не робив цього, ти міг би грати на ще вищому рівні, досяг би більшого, грав би довше», але зараз це все лише судження заднім розумом», – розповів Уейн Руні під час запису подкасту з колишніми одноклубниками по «Манчестер Юнайтед» Гарі Невіллом та Роєм Кіном, а також Джеймі Каррагером та Джілл Скотт.