22 лютого 2024 10:15

Екс-динамівець де Пена зацікавив два бразильські клуби

"Васку да Гама" отримав серйозного суперника у можливому підписанні півзахисника Карлоса де Пени з "Інтернасьоналя". Це Корінтіанс, який також зацікавився уругвайським гравцем. Про це повідомив журналіст-експерт з питань трансферів у Південній Америці Сезар Луїс Мерло.


Варто зазначити, що уругваєць не є пріоритетом "Корінтіанса", який хоче підписати іншого гравця в атаку. Також важливо підкреслити, що обидві команди ще не робили пропозиції щодо де Пени.


Карлос Де Пена захищав кольори "Інтернасьоналя" з 2022 року, коли прибув на правах оренди. Спочатку клуб з Ріу-Гранді-ду-Сул був радий домовитися про нього. Насправді він відчуває прихильність до Колорадо, тому що воно відкрило для нього свої двері під час війни між Росією та Україною. Однак він не проти зміни обстановки.


"Інтер" володіє 50% економічних прав гравця, а решта 50% належить київському "Динамо". До речі, у 2023 році "Інтернасьональ"підписав підписав з уругвайцем повноцінний контракт, який закінчується цього року. При цьому ідеальним є продаж. Оренда була б більш імовірною, якби було продовження договору.


Де Пена вже був близький до виступів за "Васку да Гама", рівно в 2022 році. У нього була попередня угода з клубом з Ріо, але деякі втручання завадили укладенню угоди.


Потім "Інтернасьональ" виявив зацікавленість у його підписанні. Тоді тренером команди був Алехандро Медіна, який грав разом з Карлосом за "Насьональ" в Уругваї, і йому вдалося переконати його грати за команду з Ріу-Гранді-ду-Сул.


Де Пена втратив місце в старті "Інтера" в другій половини минулого сезону. У 2024 році уругваєць провів п'ять з дев'яти матчів команди.